Hidh hapin tënd

 
Metropolitan nuk është thjesht një universitet, është guida juaj drejt edukimit, punësimit dhe karrierës tuaj. Ju hidhni hapin ne shtrojmë rrugën!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
60
 
Numri i Bashkëpunimeve Ndërkombëtare
 
140
 
Numri i Institucioneve Partnere
 
 
 
5
 

Vite akredituar “Shkëlqyer” nga Agjencia Britanike e Akreditimit

 
 
 
23
 

Numri i Programeve të Studimit

 
 
 
 
 
 

Evente

 

 
 
 

30

 

Maj

 
2019
 
 
 
Bringing the Science of English Language Learning into Engineering Classroom
 
 
 
 
 
 
 

14

 

Qershor

 
2019
 
 
 
Projektimi Arkitektonik dhe Fotografia
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15

 

Qershor

 
2020
 
 
 
Leksion i hapur: “Future City” nga Prof. Dr. Andrea Haase
 
 
 
 
 
 
 

29

 

Maj

 
2020
 
 
 
Një kronikë e shkurtër globalizimi urban, nga Tirana në Helsinki
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pyetjet më të shpeshta

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alumni

 

 
 
 

Metropolitan Incubator

 

 
 
 
 

Lajme & Aktivitete

 

 
 
 
 
 
 
 

Aug 04, 2020

 
Universiteti Metropolitan Tirana ka finalizuar marrëveshjen e bashkëpunimit me ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14 shtator 2020

 
Panairi “Work&Study” ka përmbyllur këtë të dielë edicionin e tij të 11-të duke ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

August 24, 2020

 
UMT shpall listat e maturantëve që kanë aplikuar në raundin e parë

Universiteti ...
 
 
 
 
 
 
 
 
Universiteti Metropolitan Tirana - Hidh hapin tend!
 

Cili është programi i studimit më i mirë për ju?

 
 
Universiteti Metropolitan Tirana ka përgatitur pyetjet e mëposhtme për t’ju orientuar se cila nga fushat e studimit mund t'ju përshtatet më mirë për të ndjekur studimet në universitet:
 
 
 
 

Rrjetet Sociale