Almarin Frakulli
 

 
Prof. Dr. Gëzim Karapici
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
 

 
Prof. Dr. Nikolla Civici
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
 

 
Prof. Asoc. Dr. Sopot Cama
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 

 
Prof. Asoc. Dr. Ligor Nikolla
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
 
 
 

 
Prof. Asoc. Dr. Hasan Jaho
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
 

 
Prof. Asoc. Dr. Ilir Vullkaj
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
 

 
Prof. Asoc. Dr. Emre Çeçen
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
 

 
Prof. Asoc. Dr. Islam Braja
Fakulteti i Ekonomis
 
 
 
 
 
 

 
Prof. Asoc. Dr. Lutfi Saqe
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
 

 
Prof. Dr. Edmond Panariti
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
Almarin Frakulli
 

 
Dr. Andi Bufi
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
 

 
Dr. Nikolla Nika
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
 
 
 

 
Dr. Ernest Shtepani
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
 

 
Dr. Diana Bardhi
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
 

 
Dr. Sonila Daiu
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
 

 
Dr. Elton Domnori
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
 
 
 

 
Dr. Ali Uzer
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
 

 
Dr. Mustafa Şimşek
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
Almarin Frakulli
 

 
Dr. Eni Saqe
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
 

 
Dr. Pjetër Ndreca
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 
 
Mehmet Zirek
 

 
Dr. Boriana Vrusho
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
 

 
Dr. Sotiris Karagiannis
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
Albina Hysaj
 

 
Dr. Albina Hysaj
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 

 
Dr. Ardit Bido
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 
 
 

 
Dr. Denis Veliu
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 

 
Dr. Shpëtim Sulkuqi
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 

 
Dr. Kristal Hykaj
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 

 
Dr. Roland Subashi
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 
 
 

 
Dr. Evis Kumi
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 

 
Dr. Ilirjan Çukaj
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 

 
Dr. Halil Hyseni
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
Almarin Frakulli
 

 
Dr. Alba Skëndaj
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 
 
 

 
Msc. Fatjon Saliu
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
 

 
Msc. Anxhela Lama
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
Almarin Frakulli
 

 
Msc. Fatlinda Struga
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
Almarin Frakulli
 

 
Msc. Nicola Ghilardi
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
 
 
Almarin Frakulli
 

 
Msc. Gureta Bajrami-Breznica
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
 

 
Dr. Diana Bardhi
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
 

 
Msc. Bashkim Zahaj
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
Almarin Frakulli
 

 
Msc. Xhensilda Allka
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
 
 
 

 
Msc. Alba Haveriku
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
Almarin Frakulli
 

 
Dr. Aranit Shkurti
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 

 
Msc. Edlira Cani
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
Almarin Frakulli
 

 
Msc. Erjon Uka
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 
 
 

 
Msc. Elona Çera
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 

 
Msc. Almarin Frakulli
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 

 
Msc. Kledia Tirana
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
Mehmet Zirek
 

 
Msc. Olsi Miraçi
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
 
 
Almarin Frakulli
 

 
Msc. Olta Bello
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës
 
 
 
 

 
Msc. Ludmila Lytkina
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 

 
Msc. Virtyt Lesha
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
 
Msc. Ndriçim Topalli
Fakulteti i Ekonomisë
 
 
 
 
 
Mehmet Zirek
 

 
Msc. Mehmet Zirek
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
 

 
Msc. Klajdi Qoshi
Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT
 
 
 
 
Msc. Marsida Gorea
Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës