Stafi Akademik

 
Stafi i Universitetit Metropolitan Tirana përbëhet nga profesionistët më të mirë në fushat e arkitekturës, inxhinierisë dhe ekonomisë. Stafi akademik shqiptar është i ndërthurur me pedagogë nga Turqia, Italia, Norvegjia, Greqia dhe Britania e Madhe duke i dhënë vlerë të shtuar studimeve në UMT.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Eja në Metropolitan