Hidh hapin tënd

 
Metropolitan nuk është thjesht një universitet, është guida juaj drejt edukimit, punësimit dhe karrierës tuaj. Ju hidhni hapin ne shtrojmë rrugën!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
60
 
Numri i Bashkëpunimeve Ndërkombëtare
 
140
 
Numri i Institucioneve Partnere
 
 
 
5
 

Vite akredituar “Shkëlqyer” nga Agjencia Britanike e Akreditimit

 
 
 
23
 

Numri i Programeve të Studimit

 
 
 
 
 
 

Evente

 

 
 
 

29

 

Maj

 
2019
 
 
 
Një kronikë e shkurtër globalizimi urban, nga Tirana në Helsinki
 
 
 
 
 
 
 

6

 

Qershor

 
2019
 
 
 
Leksione të hapura nga Departamenti i Inxhinierisë së Ndërtimit në UMT
 
 
 
 
 
 
 
 
 

30

 

Maj

 
2019
 
 
 
Bringing the Science of English Language Learning into Engineering Classroom
 
 
 
 
 
 
 

14

 

Qershor

 
2018
 
 
 
Projektimi Arkitektonik dhe Fotografia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pyetjet më të shpeshta

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alumni

 

 
 
 

Metropolitan Incubator

 

 
 
 
 

Lajme & Aktivitete

 

 
 
 
 
 
 
 

June 2, 2020

 
Në datën 1 qershor studentët e Universitetit Metropolitan Tirana janë rikthyer ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 11, 2020

 
Universiteti Metropolitan Tirana në bashkëpunim me Metropolitan Innovation ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 7, 2020

 
Senati Akademik i Universitetit Metropolitan Tirana, në kushtet e mësimdhënies ...
 
 
 
 
 
 
 
 
Universiteti Metropolitan Tirana - Hidh hapin tend!
 

Cili është programi i studimit më i mirë për ju?

 
 
Universiteti Metropolitan Tirana ka përgatitur pyetjet e mëposhtme për t’ju orientuar se cila nga fushat e studimit mund t'ju përshtatet më mirë për të ndjekur studimet në universitet:
 
 
 
 

Rrjetet Sociale