The 2-year professional program in Hotel, Tourism and Event Management has been created due to the growing demand for experts in the tourism sector, which is not only developing year by year, but is becoming one of the strategic economic growth sectors in Albania. The purpose of this program is to prepare experts in the tourism sector, who are able to understand the needs of businesses and customers by providing solutions through analytical thinking and the use of new technologies. In this program, students gain knowledge about entrepreneurship, basic
 
 
 

Detailed Information

 
 
 
 
 
 
Duration:
2 Years

 
 
 
 
 
 
 
ECTS Number
120 ECTS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Format
Full- time
 
 
 
 
 
 
 
Language
Albanian
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
principles of management and accounting, marketing, event management, organizing tourist guides, managing reservation systems, etc. At the end of the program, students will have all the necessary knowledge to integrate into the job market as managers in restaurants, hotels or resorts, specialists in travel agencies, specialists in marketing and event agencies not only within the country, but even outside the borders of Albania.
 

 

ACADEMIC STAFF IN PROFESSIONAL PROGRAM IN Hotel, Tourism and Event Management

 
 
 

Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 

 

Necessary contacts

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Head of Department

 
Dr. Roland Subashi
 
 
 
 
 
rsubashi@umt.edu.al
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Program Coordinator

 
Dr. Elona Cera
 
 
 
 
 
ecera@umt.edu.al
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Recent posts
Mobiliteti dhe kohëzgjatja e bursave:Studentët do të studiojnë semestrin e parë/dytë të vitit akademik 2022-2023 në universitetin pritës (4 muaj).Kush mund të aplikojë?Mund të aplikojnë studentët e ciklit bachelor (viti II dhe III) në programet e mëposhtme:- Administrim Biznesi;- Financë;- ...
Read more...
Universiteti Metropolitan Tirana (UMT) shpall hapjen e regjistrimeve për programin e ciklit të tretë të doktoraturës në “Inteligjencë Artificiale dhe Sisteme Inteligjente” të ofruar nga Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT. Kandidatët që do të ndjekin programin e studimit doktoral do të kenë ...
Read more...
Start-Up City, festivali i ideve të biznesit i kthyer në referencë për të rinjtë shqiptarë, përmbylli edicionin e tij të katërt. Pas një organizimi tre mujor ku aplikuan 62 ide biznesi nga nxënës dhe të rinj, në ceremoninë finale u kurorëzuan edhe fituesit e këtij edicioni, të organizuar si çdo vit ...
Read more...