Metropolitan Incubator is part of the Metro Research Center and Metropolitan Tirana University. Here, talented students and young people have the opportunity to create a Start-Up and finalize ideas with a final product, which can be a software product or other areas such as construction, economics, science, etc.

In collaboration with Metro Research Center and the Metropolitan Tirana University offer technical support and academic advice to students who wish to finalize their ideas. Metropolitan Incubator is the first incubator "On Campus" in the circle of Albanian universities and organizations.

Access to the incubator is given to the most talented students with innovative ideas. This makes the incubator a bridge between domestic and foreign companies as well as other institutions, including the Metropolitan Tirana University with students, academic staff, administrative staff, etc. his innovation center has as its primary goal to be the driving force in commercializing the ideas of young entrepreneurs in order to respect equal opportunities and stimulate original and innovative projects.

The Metropolitan Incubator has several start-ups currently registered, as follows:

 
Recent posts
“Merrteknik.al” është një platformë online që ofron shërbime teknike dhe mekanike në shtëpi ose biznese të ndryshme. Elektricistë, hidraulikë, bojaxhi, teknikë të pajisjeve elektronike etj. do jenë në shërbim të klientëve. Platforma është lehtësisht e aksesueshme, nëpërmjet rrjeteve sociale dhe në ...
Read more...
“ARTI’ZANA” operon në treg prej disa vitesh duke ofruar produkte me motive tradicionale të përziera me dizenjo moderne. Qëllimi i saj ështe ofrimi i tyre me shumicë, si dhe të personalizuara me emra, logo apo çfarëdolloj përmbajtjeje që klienti kërkon, teksa ruhet tradita e të parëve tanë. Start-...
Read more...
Qëllimi i idesë së “ART DOR” është prodhimi dhe shitja e produkteve moderne duke i dizenjuar me elementë tradicionalë të trashëgimisë sonë kulturore. Ofrohet një katalog nga i cili klientët mund të përzgjedhin, duke e bërë më të lehtë krijimin e një shporte produktesh. Start up-i është ende në fazë ...
Read more...
Qëllimi i idesë së “B2B” është krijimi i një ferme akrepash, që do të jetë në funksion të prodhimit të barnave farmaceutike. Helmi i akrepit, i nxjerrë në provëza do i shitet kompanive prodhuese të barnave. Start up-i është në fazë ideje dhe grupi i interesit që synon janë kompanitë e prodhimeve ...
Read more...
“Hora Artizanal” është një biznes artizanati, që operon në treg prej 10 vitesh. Ajo ofron produkte origjinale të punuara me dorë, si dhe riciklim të atyre tradicionale. Gama e gjerë e asaj që prodhohet fillon që nga bizhuteritë më gurë natyralë,orenditë shtëpiake, punimet me kryq apo me grep, e ...
Read more...
Qëllimi i idesë së “Hydroponics” është zgjidhja sa më efikase e një nga problemeve më të mëdha të shoqërisë sot: cilësia e ushqimeve. Duke ditur që rritja normale e produkteve në tokë ka shumë peripeci, fshatarët përdorin pesticide që të arrijnë më shumë prodhim në një kohë të shkurtër. Për këtë, ...
Read more...
iPRAlbania është një platformë online në fushën e Gazetarisë, Marrëdhënieve me Publikun dhe Marketingut, që ka si qëllim kontributin në këto fusha studimi me informacion dhe publikime për t’i ardhur në ndihmë studentëve dhe profesionistëve të rinj të cilët aktualisht kanë një mungesë të theksuar të ...
Read more...
Qëllimi i idesë së “LEAD” është lehtësimi i blerjeve të produkteve dhe shërbimeve të ndryshme. Për çdo përdorues të aplikacionit do të ofrohen blerje komode dhe me leverdi. Blerësit i rekomandohen produkte në bazë të preferencave dhe vendndodhjes më të afërt të dyqaneve dhe shërbimeve. Gjithashtu, ...
Read more...
“Me to University” është një start up që do ofrojë një platformë të qëndrueshme shërbimesh për sudentët që dëshirojnë të studiojnë jashtë vendit dhe anasjelltas, si dhe një agjensi ndërmjetësuese për universitetet, organizatat e bursave të studimit apo ofruesve të akomodimit, për të lehtësuar ...
Read more...
Qëllimi i idesë së “Papilon’s Farm” është prodhimi i mishit të lepurit duke ndërtuar një fermë. Prej disa kohësh, merret me ushqimin dhe rritjen e disa lepujve në kushte cilësore, për t’i tregtuar në vijim. Start upi është  në fazë zhvillimi dhe implementimi dhe grupi i interesit që synon janë ...
Read more...