The bachelor's program in Civil Engineering prepares students to design, implement, and control civil, industrial, and large public works. Lecturers in this study program are among the best local and foreign experts, with a long experience in the field of civil engineering. This study program includes the most innovative teaching instruments, based on the collaborations that the Metropolitan Tirana University has made over the years with some of the best universities in Europe. On the other hand, laboratories provide all the equipment and conditions needed to put
 
 
 

Detailed information

 
 
 
 
 
 
Duration:
3 Years

 
 
 
 
 
 
 
ECTS Number
180 ECTS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Format
Full- time
 
 
 
 
 
 
 
Language
Albanian
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
theoretical knowledge into practice. Students have the opportunity to make visits and develop teaching practices in many of the construction sites and construction companies in the country. Students graduating in Civil Engineering at MTU can immediately integrate into the job market, as the study program gives them the appropriate competencies on technical calculations, construction technology and methodology, maintenance, recovery and any necessary technical or administrative aspects required for have a successful professional career.
 

 

ACADEMIC STAFF IN THE BACHELOR PROGRAM IN CIVIL ENGINEERING

 
 
 

Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 

Necessary contacts

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Head of Department

 
Dr. Nikolla Nika
 
 
 
 
 
nnika@umt.edu.al
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Program Coordinator

 
Msc. Fation Saliu
 
 
 
 
 
fsaliu@umt.edu.al
 
 
 
 
 
 
 
Recent posts
UMT solidarizohet me Ukrainën, ofron dhjetë bursa studimi për studentët ukrainasUniversiteti Metropolitan Tirana do të ofrojë dhjetë bursa studimi për studentët ukrainas që do të qëndrojnë në Shqipëri si rezultatat i agresionit rus ndaj popullit ukrainas. Në një takim në Ambasadën e Ukrainës në ...
Read more...
Universiteti Metropolitan Tirana (UMT) shpall hapjen e regjistrimeve për programin e ciklit të tretë doktoral në “Inteligjencë Artificiale dhe Sisteme Inteligjente” të ofruar nga Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT.  Kandidatët që do të ndjekin programin e studimit doktoral do të kenë ...
Read more...
Universiteti Metropolitan Tirana pas suksesit të edicionit të parë të Kurseve të Sipërmarrjes Sociale ,në kuadër të projektit për themelimin e Inkubatorit Social MetSInc (Metropolitan Social Incubator) të bashkëfinancuar nga Agjencia Universitare e Frankofonisë, shpall nisjen e  “Kurseve të ...
Read more...