1. Thirrje për publikime
  • Të nderuar Kolegë, Profesorë dhe kërkues Shkencor,
  • Momentalisht nuk ka thirrje për numrin e radhës të Metropolitan Tirana Journal of Business and Economics. Ju ftojmë të përditësoheni me të rejat më të fundit për publikimet e ardhshme të MTJBE nëpërmjet faqes zyrtare të internetit të Universitetit Metropolitan Tirana.