“Hora Artizanal” është një biznes artizanati, që operon në treg prej 10 vitesh. Ajo ofron produkte origjinale të punuara me dorë, si dhe riciklim të atyre tradicionale. Gama e gjerë e asaj që prodhohet fillon që nga bizhuteritë më gurë natyralë,orenditë shtëpiake, punimet me kryq apo me grep, e deri te veshjet për kafshë. Ideja e saj është ruajtja e traditës shqiptare, nëpërmjet produkteve inovative. “Hora Artizanal” është në fazë rritje dhe synon diversifikimin e produkteve, si dhe  krijimin e një segmenti të ri. Grupi i interesit janë personat e apasionuar pas produkteve artizanale apo bizhuterive, si dhe turistët. Inovacioni që sjell është cilësia e produkteve dhe dizenjot e veçanta dhe unike të tyre.

Ekipi i “Hora Artizanal”:

Anila Hoxha