“ARTI’ZANA” operon në treg prej disa vitesh duke ofruar produkte me motive tradicionale të përziera me dizenjo moderne. Qëllimi i saj ështe ofrimi i tyre me shumicë, si dhe të personalizuara me emra, logo apo çfarëdolloj përmbajtjeje që klienti kërkon, teksa ruhet tradita e të parëve tanë. Start-upi është në fazë rritje dhe synon zgjerimin e produkteve në sasi nëpërmjet sigurimit të makinerive të nevojshme. Grupi i interesit që synon janë kryesisht bizneset si hotele, bare, restorante, pa përjashtuar dhe individët. Inovacioni që do gjeni në “ARTI’ZANA” janë produktet tradicionale të sjella në një formë të përshtatshme për kohën, por pa humbur vlerën e tyre.

Ekipi i “ARTI’ZANA”:

Meliha Zyberaj