Programi i studimit Master i Shkencave në Inxhinieri Software i ofruara nga UMT ka për qëllim të përcjellë njohuri të avancuara të sistemeve kompjuterike, zhvillimit të aplikacioneve software dhe kërkimin e aplikuar. Në veçanti, ky program studimi fokusohet në aspekte të ndryshme të zhvillimit si: menaxhimi dhe përpunimi i të dhënave (menaxhimi i bazës së të dhënave, data warehouse, data mining, etj.) dhe programimit (programi back-end dhe front-end, programi për pajisjet mobile, testimi dhe verifikimi i
 
 
 

Informacione të Detajuara

 
 
 
 
 
 
Kohëzgjatja:
2 Vite

 
 
 
 
 
 
 
Numri i ECTS
120 ECTS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Formati
Full- time
 
 
 
 
 
 
 
Gjuha
Shqip
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
software-it, etj.). Në përfundim të programit të studimit, studentët do fitojnë njohuri mbi shkencat kompjuterike në përgjithësi dhe sistemet software në veçanti. Kurrikula e këtij programi studimi është ndërtuar në një formë që mundëson studentin të praktikojë në laboratorë me ndihmën e pajisjeve kompjuterike të vëna në dispozicion në ambientet e UMT-së. Krahas njohurive të fituara gjatë vitit akademik, studentët do fitojnë eksperienca të reja me anë të programit të praktikës mësimore të organizuar gjatë semestrit të fundit.
 

 
 
 

Shkarko duke klikuar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

 
 

 

Kontakte të nevojshme

 
 
 
 
 

Përgjegjës Departamenti

 
Dr. Elton Domnori
 
 
 
 
 
edomnori@umt.edu.al
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koordinator i Programit

 
Dr. Elton Domnori
 
 
 
 
 
edomnori@umt.edu.al
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evente në UMT

 
Artikujt e fundit
Mobiliteti dhe kohëzgjatja e bursave:Studentët do të studiojnë semestrin e parë/dytë të vitit akademik 2022-2023 në universitetin pritës (4 muaj).Kush mund të aplikojë?Mund të aplikojnë studentët e ciklit bachelor (viti II dhe III) në programet e mëposhtme:- Administrim Biznesi;- Financë;- ...
Lexo më shumë...
Universiteti Metropolitan Tirana (UMT) shpall hapjen e regjistrimeve për programin e ciklit të tretë të doktoraturës në “Inteligjencë Artificiale dhe Sisteme Inteligjente” të ofruar nga Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT. Kandidatët që do të ndjekin programin e studimit doktoral do të kenë ...
Lexo më shumë...
Start-Up City, festivali i ideve të biznesit i kthyer në referencë për të rinjtë shqiptarë, përmbylli edicionin e tij të katërt. Pas një organizimi tre mujor ku aplikuan 62 ide biznesi nga nxënës dhe të rinj, në ceremoninë finale u kurorëzuan edhe fituesit e këtij edicioni, të organizuar si çdo vit ...
Lexo më shumë...