Të martën më 30 qershor patëm nderin dhe kënaqësinë të presim në Universitetin Metropolitan Tirana në një takim të gjatë pune z. Jérôme Spinoza, Këshilltarin e Bashkëpunimit dhe Zhvillimit Kulturor të Ambasadës Franceze në Tiranë si edhe grupin e profesorëve francezë Arben Çela, René Natowicz dhe ...