Panairi “Work&Study” ka përmbyllur këtë të dielë edicionin e tij të 11-të duke u konfirmuar si një ndër eventet më të rëndësishme kushtuar arsimit të lartë dhe lidhjes së universiteteve me tregun e punës. Si çdo vit, Universiteti Metropolitan Tirana ishte pjesë e këtij panairi, i organizuar nga ...