AGORA Center for Promotion of Civic Value nga Shkupi, Metropolitan Incubator dhe Deli Space nga Nis, shpall thirrjen per të rinjtë e moshës 18 deri në 29 vjeç për të marrë pjesë në Summer School for Entrepreneurship, i cili zhvillohet në 5-10 Qershor 2022.

Aktiviteti është pjesë e projektit Leap To Success, mbështetur nga the Western Balkans Fund dhe bashkëfinancuar nga Bashkimi Europian.

Informacioni i detajuar rreth thirrjes për pjesëmarrës (PDF): https://umtedu-my.sharepoint.c...

Formën e aplikimit e gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://docs.google.com/forms/...