MSc. Fjoraldo Yzeiri u mirëprit nga Universiteti i Urbinos Carlo Bo në Itali për një javë trajnimi mbi ndërkombëtarizimin. 

Gjatë këtij trajnimi me stafin akademik dhe administrativ të Universitetit pritës u diskutua mbi fushata komunikimi dhe mundësitë e bashkëpunimit midis Fakulteteve të Ekonomisë në Programin Erasmus+.

Takimet u zhvilluan me Donatello Trisolino dhe Nadia Bocconcelli nga Departamenti i Komunikimit, Organizatën Studentore ESN Urbino, Prof. Germana Giombini  dhe Prof. Stefania Antonioni nga Departamenti i Ekonomisë