“Services, Events and Wedding’s Studio” gjendet prej disa vitesh në treg dhe qëllimi i tij është ofrimi i një pakete të plotë shërbimesh në organizimet e eventeve. Paketa përfshin fotografi, video, audio, ndriçim, projektimi i eventit, dhe e gjitha kjo duke përdorur teknologji të avancuar. Start-upi është në fazë rritje dhe grupi i interesit që synon janë kompanitë dhe institucionet, si dhe individët që duan të organizojnë një event. Vlera e shtuar e studios qëndron në paketën e plotë që i përfshin të gjitha në një, pa u dashur nevoja e kontakimit të shumë studiove për kërkesa të veçanta, si dhe shërbimi cilësor falë mjeteve të veçanta.

Ekipi i “Services, Events and Wedding’s Studio”:

Arbnor Allaraj

Olsi Beci