logo_metroresearh
 

Qendra Metroresearch

SHORT BIOGRAPHY : MERRTEKNIK.AL

“Merrteknik.al” është një platformë online që ofron shërbime teknike dhe mekanike në shtëpi ose biznese të ndryshme. Elektricistë, hidraulikë, bojaxhi, teknikë të pajisjeve elektronike etj. do jenë në shërbim të klientëve. Platforma është lehtësisht e aksesueshme, nëpërmjet rrjeteve sociale dhe në ...
Lexo më Shumë...

SHORT BIOGRAPHY : ARTI’ZANA

“ARTI’ZANA” operon në treg prej disa vitesh duke ofruar produkte me motive tradicionale të përziera me dizenjo moderne. Qëllimi i saj ështe ofrimi i tyre me shumicë, si dhe të personalizuara me emra, logo apo çfarëdolloj përmbajtjeje që klienti kërkon, teksa ruhet tradita e të parëve tanë. Start-...
Lexo më Shumë...

SHORT BIOGRAPHY : ART DOR

Qëllimi i idesë së “ART DOR” është prodhimi dhe shitja e produkteve moderne duke i dizenjuar me elementë tradicionalë të trashëgimisë sonë kulturore. Ofrohet një katalog nga i cili klientët mund të përzgjedhin, duke e bërë më të lehtë krijimin e një shporte produktesh. Start up-i është ende në fazë ...
Lexo më Shumë...

SHORT BIOGRAPHY : B2B

Qëllimi i idesë së “B2B” është krijimi i një ferme akrepash, që do të jetë në funksion të prodhimit të barnave farmaceutike. Helmi i akrepit, i nxjerrë në provëza do i shitet kompanive prodhuese të barnave. Start up-i është në fazë ideje dhe grupi i interesit që synon janë kompanitë e prodhimeve ...
Lexo më Shumë...

SHORT BIOGRAPHY: HORA ARTIZANAL

“Hora Artizanal” është një biznes artizanati, që operon në treg prej 10 vitesh. Ajo ofron produkte origjinale të punuara me dorë, si dhe riciklim të atyre tradicionale. Gama e gjerë e asaj që prodhohet fillon që nga bizhuteritë më gurë natyralë,orenditë shtëpiake, punimet me kryq apo me grep, e ...
Lexo më Shumë...

SHORT BIOGRAPHY : HYDROPONICS

Qëllimi i idesë së “Hydroponics” është zgjidhja sa më efikase e një nga problemeve më të mëdha të shoqërisë sot: cilësia e ushqimeve. Duke ditur që rritja normale e produkteve në tokë ka shumë peripeci, fshatarët përdorin pesticide që të arrijnë më shumë prodhim në një kohë të shkurtër. Për këtë, ...
Lexo më Shumë...

SHORT BIOGRAPHY: iPRAlbania

iPRAlbania është një platformë online në fushën e Gazetarisë, Marrëdhënieve me Publikun dhe Marketingut, që ka si qëllim kontributin në këto fusha studimi me informacion dhe publikime për t’i ardhur në ndihmë studentëve dhe profesionistëve të rinj të cilët aktualisht kanë një mungesë të theksuar të ...
Lexo më Shumë...

SHORT BIOGRAPHY: LEAD APP

Qëllimi i idesë së “LEAD” është lehtësimi i blerjeve të produkteve dhe shërbimeve të ndryshme. Për çdo përdorues të aplikacionit do të ofrohen blerje komode dhe me leverdi. Blerësit i rekomandohen produkte në bazë të preferencave dhe vendndodhjes më të afërt të dyqaneve dhe shërbimeve. Gjithashtu, ...
Lexo më Shumë...

SHORT BIOGRAPHY : Me To University

“Me to University” është një start up që do ofrojë një platformë të qëndrueshme shërbimesh për sudentët që dëshirojnë të studiojnë jashtë vendit dhe anasjelltas, si dhe një agjensi ndërmjetësuese për universitetet, organizatat e bursave të studimit apo ofruesve të akomodimit, për të lehtësuar ...
Lexo më Shumë...

SHORT BIOGRAPHY: Papilon’s Farm

Qëllimi i idesë së “Papilon’s Farm” është prodhimi i mishit të lepurit duke ndërtuar një fermë. Prej disa kohësh, merret me ushqimin dhe rritjen e disa lepujve në kushte cilësore, për t’i tregtuar në vijim. Start upi është  në fazë zhvillimi dhe implementimi dhe grupi i interesit që synon janë ...
Lexo më Shumë...

SHORT BIOGRAPHY : SAPIENTIFY

“Sapientify” është një platformë online që ofron mësimdhënie për studentët, nëpërmjet kurseve dhe literaturës. Kështu distanca, koha apo numri i studentëve nuk është më një problem. Platforma përfshin dhe detyra praktike që e bën studimin 3 herë më efektiv. Start upi është në faza implentimi dhe ...
Lexo më Shumë...

SHORT BIOGRAPHY : Services, Events and Wedding’s Studio

“Services, Events and Wedding’s Studio” gjendet prej disa vitesh në treg dhe qëllimi i tij është ofrimi i një pakete të plotë shërbimesh në organizimet e eventeve. Paketa përfshin fotografi, video, audio, ndriçim, projektimi i eventit, dhe e gjitha kjo duke përdorur teknologji të avancuar. Start-...
Lexo më Shumë...