Lajme & Aktivitete

Hapet thirrja për bursa trajnimi në Universitetin Université Paris-Est Créteils, Francë, në kuadër të programit Erasmus +

Mundësi fantastike për studentët e ciklit master në Inxhinieri Informatike në #UMT të cilët mund të zhvillojnë një shkëmbim gjashtë mujor në Université Paris-Est Créteil në Francë. Shkëmbimi kryhet në kuadër të programit Erasmus+, me një kompensim mujor prej 850 euro. Studentët që përfitojnë nga ...
Lexo më shumë...

UMT shpall listat e aplikantëve të raundit të tretë për vitin akademik 2021-2022

Universiteti Metropolitan Tirana shpall listat e renditjes së studentëve që kanë përzgjedhur programet bachelor dhe profesionale në portalin e Maturës Shtetërore për të vazhduar studimet e larta në vitin akademik 2021-2022.Maturantët duhet të paraqiten në Universitetin Metropolitan Tirana nga data ...
Lexo më shumë...

Njoftim për ndarjen nga jeta të Prof. Dr. Ahmet Ceni, Rektor i UMT

Me hidhërim njoftojmë ndarjen e parakohshme nga jeta të Rektorit të Universitetit Metropolitan Tirana, Prof. Dr. Ahmet Ceni. Profesor Ahmet Ceni kaloi një jetë në auditor dhe në shërbim të administratës publike, duke mos u kursyer në angazhimin e tij shkencor e profesional. Nga sot, familjes do t’i ...
Lexo më shumë...

Bëhu ekspert i licensuar pasurie! Hapen regjistrimet për Kursin e Vlerësimit dhe Investimit në Pasuritë e Paluajtshme

Më 28 tetor fillon Kursi i Vlerësimit dhe Investimit në Pasuritë e Paluajtshme në UMT. Regjistrimet janë të hapura për të gjithë ekonomistët, inxhinierët dhe arkitektët që duan të licensohen si vlerësues pasurie.Ky kurs pasuniversitar ofrohet prej më shumë se gjashtë vitesh në bashkëpunim me ...
Lexo më shumë...

UMT organizator nderi i takimit të pestë shkencor në projektin me Politechnico di Milano

Universiteti Metropolitan Tirana, është organizator nderi i takimit të pestë shkencor për temen "Coworking spaces dhe Impakti në periferi" drejtuar nga Politechnico di Milano, të projektit shkencor COST ACTION-CA18214 me shtrirje kohore nga 1 shtator 2019 deri 30 shtator 2023. Qëllimet e projektit ...
Lexo më shumë...

UMT shpall listat e aplikantëve të raundit të dytë për vitin akademik 2021-2022

Universiteti Metropolitan Tirana shpall listat e renditjes së studentëve që kanë përzgjedhur programet bachelor dhe profesionale në portalin e Maturës Shtetërore për të vazhduar studimet e larta në vitin akademik 2021-2022.Maturantët duhet të paraqiten në Universitetin Metropolitan Tirana nga data ...
Lexo më shumë...

Nisin regjistrimet për Kursin e Auditimit të Energjisë

Nisin regjistrimet për Kursin e Auditimit të Energjisë në Universitetin Metropolitan Tirana. Për vitin akademik 2021-2022 kursi do të fillojmë më 20 tetor dhe do të zgjasë 9 javë, i ndarë në tre profile: Auditim në ndërtesa, auditim në procese energjitike dhe auditim në transport. Drejtor Didaktik, ...
Lexo më shumë...

Gjeografia e hapësirave të reja të punës, UMT pjesë e projektit të “New Working Spaces” dhe Politecnico di Milano

THE COST ACTION CA18214, projekti që përfshin 160 partnerë kërkimorë nga 35 vende të ndryshme, vjen në Shqipëri me temën "Gjeografia e hapësirave të reja të punës dhe ndikimi në periferi". Në datat 26-29 shtator 2021, do të organizohet takimi i pestë me mbi 40 pedagogë nga universitete europiane në ...
Lexo më shumë...

Përmbyllet cikli i Kurseve të Sipërmarrjes Sociale në bashkëpunim me AUF, pesë ide reale për t’u implementuar

Kurset e Sipërmarrjes Sociale, një projekt i Universitetit Metropolitan Tirana, Metroresearch dhe i bashkëfinancuar nga Agjencia Universitare e Frankofonisë u përmbyllën në mënyrë të suksesshme pas tre muajve intensivë trajnimesh. Kurset u organizuan në formën e leksioneve online, trajnimeve, ...
Lexo më shumë...

Zhvillohet shkolla verore CPS&IoT’, katër pjesëmarrës nga UMT

Në datat 7 - 10 qershor në Budva, në kuadrin e Konferences MECO, u zhvillua një nga shkollat më të mira verore “CPS&IoT’ Summer School Program” me 65 pjesmarres nga shumë vende të botës.Drejtuesit e kesaj shkolle ftuan pjesëmarrës nga të gjithë partnerët e projektit Smart4All. Nga Shqipëria morën ...
Lexo më shumë...
[ Page 1 of 7 ]Next