Në kuadër të programit EU for Innovation financuar nga Bashkimi Europian, GIZ dhe SIDA, do të vijojë eventi #metric4innovation, një javë e dedikuar për Metropolitan Innovation Center themeluar në Universitetin Metropolitan Tirana si një Qendër e cila i përgjigjët nevojave të të rinjve, studiuesve dhe SME-ve.Në datat 23-27 nëntor do të ligjërojnë ekspertët e inovacionit dhe pedagogë të Universitetit Metropolitan Tirana për tema që lidhen ngushtësisht me inovacionin dhe situatën aktuale të pandemisë globale.

Axhenda:

-23 Nëntor ora 13:00, https://global.gotomeeting.com...
Leksion i hapur: “Probabilistic Methods for Time Series Forecasting”, MSc. Xhensilda Allka


-25 Nëntor ora 11:15, https://global.gotomeeting.com...
Leksion i hapur: “Financial Bubbles”, Dr. Albina Hysaj


-25 Nëntor ora 13:00, https://global.gotomeeting.com...
Leksion i hapur: “Towards a Reliable Distributed Programming”, Dr. Elton Domnori-26 Nëntor ora 8:30, Salla 303
Leksion I hapur: “Dietmar Eberle-Housing Projects and Innovation”, Dr. Ernest Shtepani


-27 Nëntor, ora 11:00, https://global.gotomeeting.com...
Trajnim: “Menaxhimi në Kohë Krizash”, Dr. Alba Skendaj