Universiteti Metropolitan Tirana në bashkëpunim me University of Tennessee at Chattanooga në SHBA organizojnë leksionin e hapur me temë “Tiparet e ekosistemit dhe të inovacionit të sipërmarrjes si kusht për zhvillim” me pjesëmarrjen e Prof.Dr. Thomas Lyons, Prof. Asoc. Dr. Philip Roundy dhe Prof. Dr. Arben Asllani nga University of Tennessee at Chattanooga, USA.

Leksioni do të zhvillohet më 11 Janar në orën 17:00. Për të ndjekur leksionin mund të ndiqni këtë link: https://tennessee.zoom.us/j/27...

Axhenda:


  • 17.00 Fjala përshëndetëse
  • 17.05 Moderon Prof. Dr. Arben Asllani, Universiteti i Tennessee, SHBA
  • 17.10 Dukuri të ekosistemit të sipërmarrjes në Shqipëri, Dr. Roland Subashi & Dr Almarin Frakulli. UMT
  • 17.25 Moderon Prof. Dr. Arben Asllani, Universiteti i Tennessee, SHBA
  • 17.30 Prof. Asoc. Dr. Philip Roundy, Universiteti i Tennessee, SHBA
  • 18.15 Prof. Dr. Thomas Lyons, Universiteti i Tennessee, SHBA
  • 19.00 Mbyllja e eventit


Për të lexuar axhendën e plotë dhe për të mësuar më shumë rreth temave që do të trajtohen, mund të klikoni këtu.