Industria bankare dhe e investimeve ka ndryshuar shumë dhe me zhvillimin e tregjeve dhe monedhave digjitale.

Fakulteti i Ekonomisë në UMT në bashkëpunim me Dr.Holti Banka dhe Bernardo Correia Barradas, ekspertë në Bankën Botërore, organizojnë leksionin e hapur: Digital Payments and FinTech, Blockchain Technology in Payment Systems.

Për të marrë pjesë mjafton të ndiqni linkun e mëposhtëm në orën 17:00, ditën e hënë 15.02.2021. 
https://bit.ly/3cZaVal