Evente

Trajnim për studentët, bursa e titujve ALSE

Bursa e titujve ALSE organizon trajnimin për konkursin ndërkombëtar "Bursa virtuale e titujve" për studentët e regjistruar në konkurs. 
Lexo më shumë...

UMT Alumni Awards 2021 për 10 vjet UMT!

UMT organizon ditën e mërkurë, datë 9 qershor 2021, ora 18:00 UMT ALUMNI AWARDS në mjediset e Hotel MAK Albania (Ish-Hotel Sheraton). Ky event është një moment krenarie ku do të shpërndahen çmime për Alumnin e votuar nga ju; do të rikujtojmë vitet e studimeve mes miqsh, e gjitha në 10 vjetorin e ...
Lexo më shumë...

First National Workshop about Coworking places in Albania

Coworking places have an increasing importance in today’s world. This open seminar sheds light in some characteristics of coworking places its role around the world and particular characteristics in Albania. The seminar will focus on a study about coworking places in Albania, including spatial, ...
Lexo më shumë...

Environmnetal Security and European Union

Open lecture: Environmnetal Security and European Union, by Dimitris Kantemnidis.Thursday, 20 May, 17:00. Online link: https://global.gotomeeting.com... Dimitrios Kantemnidis is a graduate of the Hellenic Naval Academy and joined the Greek Navy in 2000. He serves as a naval officer in the Greek ...
Lexo më shumë...

Ditët finale të Start-Up City 3: Juria, çmimet dhe idetë që konkurrojnë

Start-Up City 3 po i afrohet fazës finale, ku 13 idetë më të mira të biznesit do të konkurrojnë për çmimin e parë prej 2500 euro, por edhe çmimet e tjera si Startup-i më i mirë në teknologji, Sipërmarrësi më i mirë apo Startup-i më inovator. Start-Up City organizohet nga UMT, Metropolitan Incubator ...
Lexo më shumë...

Seksion informues mbi Start-Up City 3

Universiteti Metropolitan Tirana, së bashku me Metropolitan Incubator dhe Fakultetin e Ekonomisë në Universitetin e Tiranës organizon edicionin e tretë të "festivalit" më të madh të ideve startup në Shqipëri.Ky event mbështetet nga OTP Bank dhe Metro Design duke ofruar çmime të ndryshme dhe suport ...
Lexo më shumë...

Disa aspekte të parandalimit të pastrimit të parave

Dr. Roland Subashi, Përgjegjës Departamenti i Shkencave të Administrimit në UMT, do të ligjërojë mbi disa aspekte të parandalimit të pastrimit të parave. Ky event zhvillohet në kuadër të “Ditëve të Kërkimit Shkencor” të organizuar nga Fakulteti i Ekonomisë në UMT, ditën e martë në orën 18:00.Dr. ...
Lexo më shumë...

UMT Alumni Mentor

Universiteti Metropolitan Tirana prezanton programin "UMT Alumni Mentor" ! Një risi që nxit bashkëpunimin midis të diplomuarve dhe studentëve aktualë, me mundësi për këshillim karriere dhe përgatitje profesionale.Aktiviteti zhvillohet ditën e mërkurë, më 31 mars, 2021, ora 17:00 dhe mund të ndiqet ...
Lexo më shumë...

Digital Payments and FinTech, Blockchain Technology in Payment Systems

Industria bankare dhe e investimeve ka ndryshuar shumë dhe me zhvillimin e tregjeve dhe monedhave digjitale.Fakulteti i Ekonomisë në UMT në bashkëpunim me Dr.Holti Banka dhe Bernardo Correia Barradas, ekspertë në Bankën Botërore, organizojnë leksionin e hapur: Digital Payments and FinTech, ...
Lexo më shumë...

Tiparet e ekosistemit dhe të inovacionit të sipërmarrjes si kusht për zhvillim

Universiteti Metropolitan Tirana në bashkëpunim me University of Tennessee at Chattanooga në SHBA organizojnë leksionin e hapur me temë “Tiparet e ekosistemit dhe të inovacionit të sipërmarrjes si kusht për zhvillim” me pjesëmarrjen e Prof.Dr. Thomas Lyons, Prof. Asoc. Dr. Philip Roundy dhe Prof. ...
Lexo më shumë...
[ Page 1 of 3 ]Next