Blog

Hapat e jetëgjatësisë së ndërtesës, riparimet dhe mirëmbajtjet e nevojshme

Çdo ndërtesë është unike. Nevoja për mirëmbajtje, riparime dhe rinovime të pasurive ndryshon në varësi të shumë faktorëve, duke përfshirë: cilësinë e ndërtimit, detajet e projektimit, kushtet e ekspozimit dhe standardin e projektitmi, stadardin e kujdesit të dhënë nga pronarët dhe ekipi i tyre i ...
Share on Facebook
Tweet
Lexo më shumë...

Tërmeti dhe “inxhinierët e antitërmetit”

Të gjithë përjetuam tërmetin e datës 21 Shtator kur ndjemë nën këmbët tona veprimin e forcave gjigante tektonike. Ndërtesat lëkundeshin si të ishin mbi valë dhe njeriun e thjeshtë e pushtoi frika dhe i lindi ankthi. Të gjithë, në atë moment kishin shqetësimin: “A do të rezistojë godina ku ...
Share on Facebook
Tweet
Lexo më shumë...