• Arkitekt
 • Arkitekt- Inxhinier
 • Arkitekt- Restaurues
 • Bio- Arkitekt
 • Arkitekt Interier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Elektronikë (Mundësi studimi edhe në anglisht)
 • Komunikim Dixhital (Mundësi studimi edhe në anglisht)
 • Kontroll Inxhinierik (Mundësi studimi edhe në anglisht)
 • Sisteme Fuqie (Mundësi studimi edhe në anglisht)
 • Makineri Elektrike (Mundësi studimi edhe në anglisht)
 
 
 
 
 • Menaxhim
 • Sipërmarrje dhe Inovacion
 • Marketing
 
 
 • Financë Bankë
 • Financë Kontabilitet