Upcoming Events


24
May
2018
Thursday, 24 May 10:00 - 13:00
Bëhuni gati! E ardhmja po vjen me #MetroBus në #Metropolitan për të zhvilluar #MetroCareer2018   Panairi i Karrierës në UMT   Bëhuni pjesë [...]
25
May
2018
Friday, 25 May
Je i talentuar në Photoshop apo Ilustrator ? Fantastike Atëherë ky është momenti yt!
29
May
2018
Tuesday, 29 May
Je i talentuar në Photoshop apo Ilustrator ? Fantastike Atëherë ky është momenti yt!
30
May
2018
Wednesday, 30 May
Të nderuar Kolegë, Profesorë dhe Kërkues Shkencorë, Jeni të ftuar të merrni pjesë në Simpoziumin Shkencor “Lidershipi dhe Menaxhimi në [...]
31
May
2018
Thursday, 31 May
Më datë 31 Maj 2018, “Universiteti Metropolitan Tirana” do të jetë partner në Konferencën e IX Studentore: “Sfidat për zhvillimin e qëndrueshëm të ekonomisë shqiptare dhe perspektivat e [...]
 

Powered by iCagenda