Fakulteti i Ekonomise, datat e Provimeve.

 Fakulteti i Ekonomise, datat e Provimeve te Sezonit te Posacem, Provimin e Diplomimit dhe Mrojtjen e Diplomave te programeve Bachelor dhe Master Shkencor, si dhe Komisionet Perkatese te mbrojtjes.