Orari i Pritjes Studentëve

Orari i pritjes së studenteve nga Koordinatoret e Programeve te studimit per vitin akademik 2017-2018

 

#KoordinatoriProgramiOrariDita
1 Prof.As.Fisnik Brovina Bachelor Finance Banke/Kontabilitet 08:30-10:30 E Hene-E Premte
2 Dr.Alba Skendaj Bachelor ne Administrim Biznesi 09:00-11:00 E Hene-E Premte
3 Dr.Dritan Osmani Bachelor ne Informatike Ekonomike 09:00-11:00
15:00-17:00
09:00-11:00
15:00-17:00
09:00-11:00
E Hene
E Marte
E Merkure
E Ejnte
E Premte
4 Dr.Evis Kumi Master i Shkencave ne Ekonomi - MBA dhe Menaxhim ne Inxhinieri 08:30-10:30 E Hene-E Marte dhe E Ejnte-E Premte
5 Msc.Fatjon Saliu Bachelor ne Inxhinieri Ndertimi Viti I dhe II 15:00-17:00 E Hene - E Premte
6 Msc.Altin Piqani Bachelor ne Inxhinieri Ndertimi Viti III 15:00-17:00 E Hene - E Premte
7 Prof.As.Hasan Jaho Arkitekture 12:00-14:00 E Hene - E Premte
8 Msc.Fatlinda Struga Graphic Design 15:00-17:00 E Hene - E Premte
9 Prof.As.Emre Cecen Master ne Inxhinieri Ndertimi Profili Strukturist dhe Infrastrukture Transporti 15:00-17:00 E Hene - E Premte
10 Prof.As.Mustafa Simsek , Msc.Arsida Gjeka Bachelor ne Inxhinieri Kompjuterike 15:00-17:00 E Hene - E Premte
11 Prof.Dr.Erkan Imal , Msc.Gani Demiraj Master i Shkencave ne Inxhinieri Elektrike dhe Elektronike 15:00-17:00 E Hene - E Premte
12 Prof.As.Yunus Emre Yildiz Master i Shkencave ne Inxhinieri Informatike dhe Mekatronike 12:00-14:00 E Hene - E Premte
13 Prof.Dr.Jakup Agalli , Msc.Arsida Gjeka Master i Shkencave ne Inxhinieri Telekomunikacion 15:00-17:00 E Hene - E Premte