Ceremonia e Diplomimit

SH.P.A.L. "Universiteti Metropolitan Tirana" ju shërbeu si një gur themeltar në jetën dhe karrierën tuaj!

Diplomimi është kurorëzimi i një procesi të gjatë formimi, është një moment festimi, arritje dhe shprese për të ardhmen!

Ju do të mbeteni miqtë tanë edhe ne përfundim të studimeve tuaja, Metropolitan do të vazhdojë të ruajë interes për zhvillimin tuaj akademik apo profesional.

Ja dolët!