Panairi “Ne dhurojmë për Ju”!

Panairi “Ne dhurojmë për Ju”!

Bashkohu dhe ti me ne!

Ju mirëpresim pranë ambienteve të godinës nr.3 të Metropolitan!
Adresa: Rr “Brigada VIII-të”, pranë zonës së ish bllokut!