MUNDËSI PUNËSIMI për studentët e ciklit MASTER

KOMPANIA prestigjioze Koka sh.p.k., e angazhuar ne fusha te ndryshme, miniera, hidrocentrale, dhe se fundmi dhe ne rektrutim nderkombetar ne sektorin farmaceutik, po rrit stafin prezent ne Shqiperi.

Ofrohet nje mundesi shume e mire pune dhe nje karriere e lakmuar edhe ne Europe, per faktin qe ofron nje nivel te larte trajnimi te nivelit nderkombetar por edhe nje ambjent dinamik me kolege shume te mire.

Pozicioni i ofruar:  Headhunter - Recruitment Consultant.

Mund te aplikojne studentet qe jane ne perfundim te masterit ose qe kane mbaruar masterin.

Kushtet e ofruara:

  • Mundesi per te punuar full time ose 6 ore;
  • Klientet jane  kompanite me te medha farmaceutike ne Europe;
  • Mundesi per te punuar ne nje ambjent komod, sipas te gjitha kushteve qe permban ligji shqiptar;
  • Mundesi per te praktikuar gjuhet e huaja
  • Trajnim nga staf i huaj dhe support gjate gjithe kohes per rritjen profesionale
  • Bonus ne varesi te performances.

Vendodhja: Rruga e Dibres, perballe viles Gold.

Aplikoni duke derguar CV tuaj ne adresen: blerina.hoxha@umt.edu.al