Koordinator/e Marketingu

(Internship)

Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitete për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe manaxhimin e hapësirave tregtare apo industriale, miniera, metalurgji, etj.

Elektro-Servis shpk është një kompani e specializuar në riparimin e pajisjeve elektronike dhe elektro-shtëpiake. E themeluar prej vitit 2008 Elektro-Servis është servisi më i madh në Shqipëri dhe vendet fqinje, me të drejtat ekskluzive për market më në zë si: Samsung, LG, Sonny, Philips, Beko,Bosch etj.

 

Pozicioni: Koordinator/e Marketingu (Internship)  

Vendndodhja: ElektroServis/Balfin Group/Tiranë         

Detyrat/Pergjegjesite:
-Planifikon, koordinon dhe implementon me suport te menaxhimit promocione te mundshme per kompanine si edhe aktivitete te ndryshme te marketimit.

-Siguron  materiale te ndryshme promocionale gjate zhvillimit te aktiviteteve dhe jo vetem (materiale promocionale per klientet dhe stafin) duke ndjekur se bashku me departamentin e prokurimeve procesin e dizejnimit, printimit, prodhimit per materialet e ndryshme promocionale.

-Administrim te pergjithshem te portaleve si Facebook; LinkedIn si dhe hapjen dhe strukturimin e faqjes se re ne Instagram per kompanine.

-Krijon dhe jep ide e sygjerime te ndryshme e te mundshme per zhvillimin e Marketingut ne kompani duke paraqitur propozime konkrete per promocion, postime te ndryshme dhe te reja ne portalet online, gjetjen e menyrave alternative etj.

-Sjell praktika te reja dhe eshte i/e azhornuar me metodikat e ndryshme te reklamimit.

-Pergatit raporte mbi informacionet e kerkuara dhe perditesuara per zhvillimin e Marketingut dhe raporton ne Menaxhim”

Edukimi/ Pervoja profesionale:
• Arsimimi: Arsim I larte; Diplom ne Marketing/Administrim Biznesi

 • • Pervojat profesionale: Pervoje fillestare deri ne 1 vit eksperience dhe trajnim shkollor
  • Gjuhet e huaja: Aftesi te mira komunikuese ne Shqip & Anglisht.
  • Njohurite kompjuterike: Aftesi te mira te Paketes Office.

  Aftesi te tjera:
  • Aftesi shume te mira organizimi, koordinimi, planifikimi.
  • Aftesi shume te mira komunikuese.
  • Aftesi per te punuar ne grup.

Mënyra e Aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV tuaj nëpërmjet e-mailit tek adresa: aduka@umt.edu.al

Afati i dorëzimit: 10.06.2018

* Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr.9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërise mbi “Mbrojtjen e të dhënave personale”.

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.