Listat e Aplikantëve Fitues Raundit Dytë

UMT shpall listat e aplikantëve për programet e studimit Bachelor dhe Programet Profesionale 2 vjeçare, për vitin akademik 2018 - 2019, sipas fakulteteve përkatëse.
Klikoni mbi programin që keni përzgjedhur për të parë aplikimin tuaj:

Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës:

 1. - Program profesional 2 vjeçar në Graphic Design (shkarko)
 2. - Program profesional 2 vjeçar në Topografi dhe GIS (shkarko)
 3. - Inxhinieri Ndërtimi (shkarko)
 4. - Inxhinieri Elektrike - Shqip (shkarko)
 5. - Inxhinieri Elektrike - Anglisht (shkarko)
 6. - Arkitekturë (shkarko)

Fakulteti i Inxhinierisë Kompjuterike dhe IT:

 1. - Inxhinieri Kompjuterike (shkarko)
 2. - Inxhinieri Software - Shqip (shkarko)
 3. - Inxhinieri Software - Anglisht (shkarko)

Fakulteti i Ekonomisë:

 1. - Program profesional 2 vjeçar në Menaxhim në Turizëm, Hoteleri dhe Evente (shkarko)
 2. - Administrim Biznesi (shkarko)
 3. - Informatikë Ekonomike - Shqip (shkarko)
 4. - Informatikë Ekonomike - Anglisht (shkarko)
 5. - Financë (shkarko)

 

Ndërkohë ju rikujtojmë se, në datat 27 shtator deri më 6 tetor, për kandidatët të cilët janë shpallur fitues në këtë raund i presim pranë ambienteve tona për të kryer procesin e regjistrimit në sekretarinë mësimore të UNIVERSITETIT METROPOLITAN TIRANA nga ora 08:00-16:30.
Ky proces regjistrimi është i ndarë në 5 faza 48 - orëshe.
Mos harroni të merrni dokumentat e regjistrimit me vete:

1. Diploma dhe lista e notave të noterizuar
2. Fotokopje e ID
3. 2 fotografi

Stafi i UMT është në dispozicionin tuaj për çdo pyetje apo informacion duke na kontaktuar në:

Kontrollo nëse je fitues Kliko Ketu

Tel: 069 60 70 111

Tel: 069 35 30 570

E-mail: info@umt.edu.al

Facebook/Instagram

www.umt.edu.al