Metropolitan “hap dyert”, për maturantët duke ofruar KURSE FALAS!

SHPAL “ Universiteti Metropolitan Tirana” udhëhiqet nga misioni i tij për të edukuar dhe mbështetur brezin e ardhshëm, duke vënë në dispozicion të gjitha mjetet dhe infrastrukturën që disponon. Nisur nga ky parim, në muajt në vazhdim, Metropolitan do të zhvillojë për të disatin vit rradhazi, kurse përgatitore për provimet e Maturës Shtetërore.

 

Kurset zhvillohen në lëndët me detyrim:

• Letërsi;
• Matematikë;
• Anglisht.

Në lëndët me zgjedhje:
• Informatikë;
• Fizikë;
• Ekonomi;
• Arkitekturë.

Këto kurse zhvillohen nga pedagogët më me emër, hartues të librave, ekspert në fushat përkatëse.

Nxitoni të zini vendin tuaj!

Për datat e fillimit, si përherë #qëndronitëlidhur

Për informacion të detajuar, kontaktoni në numrat e telefonit:
+355 69 60 70 111/ +355 69 35 30 570.

Apliko Tani!