Eja dhe Ti

Eja dhe Ti, më datë 19 shkurt deri më datë 02 mars, për tu informuar më tej, me sistemin arsimor, kriteret e pranimit, tarifat dhe stafin akademik të SHPAL "Universiteti Metropolitan Tirana".

Më datë 19 shkurt, nis Këshillimi i Karrierës në gjimnaze, pranë palestrës së gjimnazit “Qemal Stafa”.

Kohëzgjatja: nga data 19 shkurt deri më date 02 mars.
Ora: 14:00 deri më 18:00

Mos mungoni!