Mbi programin...

 
Me zhvillimin e teknologjisë dhe krijimin e komuniteteve virtuale online, rëndësia e marketingut dixhital është gjithmonë e në rritje. Për këtë arsye, Universiteti Metropolitan Tirana ofron studimet master profesional në ... Read more
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Emërtimi i Diplomës
Master Profesional në Marketing Dixhital
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kohëzgjatja/ Numri i ECTS
1 vit/ 60 ECTS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forma e studimit
Me Kohë të Plotë
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gjuha e zhvillimit të mësimit
Shqip
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
pdf-icon