Mbi programin...

 
Programi i masterit profesional në Banka dhe Sigurime në Universitetin Metropolitan Tirana synon të përgatisë ekspertë të rinj në sektorin bankar dhe atë të sigurimeve. Të diplomuarit në këtë program studimi do të jenë të ... Read more
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Emërtimi i Diplomës
Master Profesional ne Banka dhe Sigurime
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kohëzgjatja/ Numri i ECTS
1 vit/ 60 ECTS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forma e studimit
Me Kohë të Plotë
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gjuha e zhvillimit të mësimit
Shqip