Hidh hapin tënd

 
Metropolitan nuk është thjesht një universitet, është guida juaj drejt edukimit, punësimit dhe karrierës tuaj. Ju hidhni hapin ne shtrojmë rrugën!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
60
 
Numri i Bashkëpunimeve Ndërkombëtare
 
140
 
Numri i Institucioneve Partnere
 
 
 
5
 

Vite akredituar “Shkëlqyer” nga Agjencia Britanike e Akreditimit

 
 
 
24
 

Numri i Programeve të Studimit

 
 
 
 
 
 

Evente

 

 
 
 

28

 

Qershor

 
2019
 
 
 
Start-Up City 2
 
 
 
 
 
 
 

6

 

Qershor

 
2019
 
 
 
Leksione të hapura nga Departamenti i Inxhinierisë së Ndërtimit në UMT
 
 
 
 
 
 
 
 
 

30

 

Maj

 
2019
 
 
 
Bringing the Science of English Language Learning into Engineering Classroom
 
 
 
 
 
 
 

14

 

Qershor

 
2018
 
 
 
Projektimi Arkitektonik dhe Fotografia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pyetjet më të shpeshta

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alumni

 

 
 
 

Metropolitan Incubator

 

 
 
 
 

Lajme & Aktivitete

 

 
 
 
 
 
 
 

Mar 23, 2020

 
Në zbatim të urdhrit nr.190, datë 19.03.2020 të Ministrisë së Shëndetësisë dhe ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jan 30, 2020

 
Në përfundim të semestrit të parë të këtij viti akademik, Departamenti i ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feb 14, 2020

 
Universiteti Metropolitan Tirana do të jetë një ndër mbështetësit kryesorë të ...
 
 
 
 
 
 
 
 
Ceremonia e Diplomimit - Universiteti Metropolitan Tirana
 
 
 
 

Rrjetet Sociale